Välkommen till Imagine - Västra GötalandImagine Västra Götaland 2019

Tack för en underbar säsong av Imagine Västra Götaland 2018! Nu är det höst och vi börjar ladda inför nästa år. Vi längtar efter en ny säsong med ny musik och grymma spelningar - can't wait! Så fort turnéplanen är klar kommer du hitta den här. 

Anmälan öppnar 1 november - mer info kommer strax! 

 

För mer information: KulturUngdom.

Imagine Västra Götaland Rigg 2018

All backline, dvs. gitarrförstärkare, basförstärkare, komplett trumset, mikrofoner och monitorer.

Imagine lägger stor vikt vid att ha bra ljud, på nivåer som inte sabbar hörseln för er eller för publiken. För att göra det måste scenljudet hållas under kontroll. Därför använder vi sedan många år tillbaks POD:ar för gitarrister och basister.

Vi har också ett trumskydd som begränsar scenljudet från trummorna och vi vill att akterna använder våra cymbaler.

Vi har ett Nord Stage-piano med vägda tangenter att låna. Även stämapparat finns till låns. 

Mer info kommer. 

Huvudpris

Två akter på Regionfinalen i Västra Götaland väljs ut av juryn och åker till Imagine Sweden festival/Riksfinal i Gävle 29 maj - 1 juni 2019!

 

Projektledare Yohanna Eek,
0707-228424
yohanna@kulturungdom.se

www.kulturungdom.se


Mer info kommer.  

2018 års vinnare av Imagine Västra Götaland: 

Luna Kristy, Singer/songwriter

Juryns Motivering: Akten lyckas med sin röst skapa en alldeles egen rymd, där alla i rummet välkomnas. Med en musikalisk kvalité som sticker ut och en personlig och fantastisk karisma fångar denna akt även juryn i sin originella sfär. 

 

Töcken, Drömsk indie rock

Juryns Motivering: Med en suggestiv ljudbild och en stark närvaro fångar denna akt publiken från första ton. Med genialiska stämmor, originalitet och en professionell utstrålning blir denna akt helt enkelt oemotståndlig. 

Arrangeras av KulturUngdom

Västra Götaland                                                     Imagine Västra Götaland drivs av KulturUngdom som är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder vi samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vi stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt. Du hittar oss på: www.kulturungdom.se Tel: 031-848880

Nyheter från Västra Götaland